Dels treballs realitzats que ens en sentim especialment orgullosos d’haver dut a terme és el nou centre assitencial d’Asepeyo a Girona, un local singular per acollir un centre de referència, amb el qual varem participar a l’edició de premis diamante de Mitsubishi per l’assoliment d’un sistema integral (envolvent, ACS, ventilació, clima) de màxima eficiència climàtica.

Algunes imatges:


Sala de cures


Altell comunicació planta mèdica/administrativa/espera


Sala màquines


Sala màquines

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s